marți, 20 martie 2012

Teorii ale conspiratiei... de pe Marte.

Buna seara si bine v-am regasit dragii mei.


In aceasta minunabila seara, va voi povestii o mica istorioara pe care am primit-o prin fax de la SETI, eu fiind in stransa legatura cu o martianca ce locuieste in Unspecifidistan. Acesta martianca, locuind in capitala Unspecifidistan, pe care o vom numi generic, Kuala-PurPur, traieste cu inima stransa la gandul ca Statele Unite ale Piramizii si Fetei de Om din emisfera luminata planetei Marte vor veni sa imparta democratia si pe taramul Unspecifidistan. Din acest motiv, cat si din motive financiare, mica martianca nu si-a facut abonament la una din companiile de telepatie mobila, ci a ales optiunea cartelei.


Intr-o zi cu soare de primavara, mica martianca isi roaga mama sa ii incarce cartela reincarcabila. Toate bune si frumoase. Asa ca, fara sa abie telepatia cu pricina, mama martianei face o vizita la magazinul local Parisoara. In acest magazin, dumneaei vorbeste cu o martianca caserita, care ii incarca cartela fiicei dumneaei in baza exclusiva a numarului de telepatie. Nu tu card de rencarcare, nu tu bon cu cod, nimic. Tranzactia se face simplu, contul fiind incarcat electronic, fara nici o problema.


Toate bune si frumoase pe planeta Marte, ai spune, nu? Eh, aici devin lucrurile interesante. Doamna cu pricina, se urca in Maglev-ul local indreptandu-se spre casa, pentru a pregatii obisnuita tocana de vaca cu cereale. (Sau voi de ce credeati ca vin aici sa adune vaci si sa lase cercuri in lanuri de porumb?). Pe parcursul acestui drum spre casa, doamna martianca primeste un apel telepatic pe propria ei cartela reincarcabila. La capatul convorbirii se gasea Ion, sot al Anei, plebeu din fire.


Acesta, binevoitor, doreste sa prezinte o oferta de telepatie mobila prin abonament, de data aceasta... Cu minute incluse si chiar transfer de date in timp real prin conexiune intra-craniala. Toate bune si frumoase, doar ca doamna, mirata, intreaba:


Doamna: -Domnule, de unde aveti acest numar de telepatie?


Ion: -Pai, doamna Martianescu, tocmai ati incarcat un numar de telepatie mobila reincarcabila, intr-unul din magazinele noastre Parisoara.


Doamna: -Pai, da, dar numarul e al ficei mele, si nu il am la mine, de unde aveti acest numar de telepatie, fiind, deasemenea, cartela reincarcabila.


Ion (Usor balbait): - Pai... Doamna, ati incarcat acum cateva minute o cartela, iar noi doream sa va prezentam o oferta minunata de telepatie prin abonament!


Doamna: -Bai martianule, tu spune-mi de unde ai acest numar de telepatie, asta ma intereseaza, ca nu e declarat nicaieri.


Ion: -Doamna, va asigur, sunt angajat al companiei Parisoara, aceasta nu este o gluma, ci din contra, o oferta foarte avantajoasa pentru dumneavoastra!


Moment in care, doamna inchide convorbirea ramanand cu intrebarea, de unde compania de telepatie mobila aveau acel numar de telepatie reincarcabil, fara sa fie alaturi un act de identitate, iar culmea, persoana contactata nefiind posesoarea numarului incarcat cu cateva minute in prealabil.


Caz in care, va las si pe voi, cu aceleasi intrebari, cu aceleasi impresii pe care le-am avut in timp ce rasfoiam faxul primit de la SETI, gandindu-ma ca daca pe Marte se pot intampla astfel de evenimente, oare cat v-a mai dura pana si in mica noastra tarisoara, Romanica, vom avea parte de aceleasi exemple.


Alaturi de coloana sonora a Dosarelor X, va las pe intuneric sa va ganditi la teorii ale conspiratiei privind planeta Marte.


O seara buna si sa ne auzim in curand. :)


Ah, da, si sa nu uitam. Aceasta istorisire e o fictiune. ;) Orice asemanare cu persoane reale este pur intamplatoare. Si nici un animal nu a fost ranit in creearea acestei pagini! :P



2 comentarii:

  1. Foarte tare faza cu tocana de vaca cu cereale. :)))

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma bucur ca am reusit sa te fac sa razi, today, out of all the days.

    RăspundețiȘtergere