joi, 29 noiembrie 2012

Ce anume incercam sa facem?...


Buna dimineata! N-am mai scris de ceva timp, desii am incercat acum cateva zile, dar nu mi-a iesit. Bine, nu cred ca o sa-mi iasa nici acum, sincer, ca ce e in mintea mea, nici Dumnezeu nu mai stie. :))


Anyway, incepu cu... I have my driver's licence. X_x Class A. Finally. Fuck yeah!

Si ca sa continuii, vorbeam acum cateva zile cu niste amici despre ce am rezolvat noi cu vietile noastre, so far. Si eram, yeah, so, we got married, or almost (some of us), we got cars, bikes, our own places, good work places, am terminat facultati, am ajutat alti oameni, ne-am ajutat pe noi si ne place sa credem ca nu facem umbra pamantului degeaba.

Am intrat in politica sperand sa schimbam ceva, am fost scuipati de sistem mai repede decat am putut spune "Hop". Ne-am pierdut in noi si am calcat drumuri intunecate, am avut zile in care am sperat ca totul sa se termine si am avut zile cand i-am tras pe altii din cele mai itunecate locuri ale vietii.

We've fell, we stood, we got others up and we walked the walk. We're proud and and we stand up straight knowing that everything we acomplished so far means only so little, we have so much work to do.

Si atunci ne-am dat seama, unii, inca studenti au oprit coloane de tancuri pe strada pana acum, what did we actually do with our lifes? Did we made a difference? Did we change someone's mind or did we even convinced someone to get up and do something for themselfs? Poate ca nu, poate ca da, nu prea am de unde sa stiu, si sincer, nu stiu cat de bine mi-ar fi daca as stii.

Speram sa schimbam, speram sa aducem ceva din valorile care conteaza pe postament, sa fim cei care aduc schimbarea, cei care spun stop, si cel mai important, cei care pornim si mentinem flacara si motorul unei societatii corecte, poate chiar sanatoase.

Vorbim, ne raspandim ideile, ne impartasim convingerile si la sfarsitul zilei, inainte sa adormim speram sa ne trezim intr-o lume mai buna, mai pregatita pentru noi si pentru ce avem de oferit.

Sunt zile in care ne demoralizam si we kinda want to fuck it all up. Sunt zile in care o si facem, sunt chiar si acele zile in care o facem GRAV. And we basically cut all ties to everyone, try to make sure everyone fucks off and we don't get bothered again, dar asta tine cam o zi. Then we're like... oh fuck, dafuq I just did?

Dar, in final, ajungem sa vedem cum oamenii care merita, cei care se lupta si cei care ar trebuii sa fie acolo traiesc in niste camarute minuscule in camine de nefamilisti, and don't need anything more, while fat dumb sharks stuff their faces with the best the world has to give.

And those are the things that make you remember what's what and what's worth fighting for. Dar cei ce pot sa lupte, stau, iar cei ce ar trebui sa stea, lupta. Cei ce vor nu pot, iar cei ce pot, nu vor, pentru ca atunci cand cei ce pot vad, prefera sa inchida ochii si sa se intoarca la ale lor meandre minimaliste, sa nu le pese si sa nu conteze, pentru ca ei nu vad ceea ce se ascunde dincolo de apartente, ei nu pot sa citeasca ce se gaseste in suflet.

And I'm not saying this because I'm ugly, cuz I'm fucking awesome. :P Dar cei mai urati oameni sunt cei frumosi... dar prosti. Si condusi de mase. :P De turma, de cum bate vantul. Oamenii care nu au si nu cunosc ce inseamna coloana vertebrala. Oameni pentru care conceptul de libertate e inchis intr-o societate care slaveste perfiditatea si rautatea, care izoelaza sufletul si controleaza prin consum.

What did you do with your life? How many lifes did you change to the better? How many souls did YOU save? Cati oameni ai ajutat cand erau jos si de cate ori ai zambit cand ai intins o mana de ajutor?

Life, itself, it's like riding a bike. Most of the time, you ride alone, and it's long, long road ahead. Sometimes, you fall down, and then you just need someone to help you get back on the road. But, do remember, others need your help to get back in the sattle, and don't expect something you don't give yourself.

Anyway, pana una alta, cred ca cel mai important e sa fiti atenti cu cei din jur, cum si noi suntem atenti cu voi. Priviti lumea in culori, si sperati pentru un viitor mai bun, dincolo de cel de azi.

Va las pe Zez - Je Veux. :) O zi placuta. (Poza si melodia nu sunt foarte legate de post la prima vedere, dar doar la prima vedere. ;) )



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu