joi, 7 aprilie 2011

A happy day...



Due to popular demand... Se pare ca, precum si spuneam, din cauza cererii cititorilor, si pe de o parte din cauza faptului ca incep sa am cititori din toate gamele de varsta, daca ma intelegeti, am fost rugat sa urc un post mai fericit si daca este posibil, despre mine. Hai sa vedem ce iese.

In primul rand. Saptamana asta, pot spune ca a fost una din cele bune, asa ca o sa incep de aici. Weekend-ul a fost destul de scurt, mai ales ca am lucrat sambata, iar eu urasc sa lucrez sambata, iar seara, am ajuns acasa si am dormit ca o vita in grajd. Am ajuns acasa pe la ora 18:00 si aproape imediat am adormit. Trageau o gramada de oameni sa facem chestii, dar eu m-am trezit pe la 3 dimineata. Acum, toti cred ca ar zice ca in mare e un lucru rau... Si da, s-au suparat unii oameni pe mine pentru asta, dar, overall, a fost ok. Noaptea mi-am petrecut-o venind la zi cu anumite seriale si distrandu-ma la Assasins Creed 2. (Da, stiu, INCA nu l-am terminat.)

Dimineata, pe la 8, mi-am luat echipamentul in carca, rucsacul in spate, MP5-ul in brate, si m-am dus la Airsoft. Si asta, chiar a fost distractiv. Nu atat de epuizant ca saptamana trecuta, dar, orisicum, distractiv. Mitza a reusit sa-mi gaseasca incarcatorul pe care l-am pierdut saptamana trecuta... Dar l-a pierdut Mihaela iarasi... In rest, nu stiu cine a venit cu ideea geniala ca cei care sa au peste 4 jocuri la activ sa stea intr-o echipa, si restul, fara 4 jocuri la activ, in cealalta... 8 versus 42. A fost macel. Si, vrem nu vrem, a rezultat intr-o perioada de 3 ore de stat de garda in padurea din Balotesti. Am fumat si am mancat cateva sandwich-uri, si am stat de vorba cu colegul Dumi. Dupa aia, ne-am mai alergat putin prin padure, la ora 17:00 eram acasa... In pat. Dormeam. Foarte revigoranta iesirea, pot spune. Tot Duminica, pe la 21:20 m-am dus cu Alina (Prietena) si am vazut Battle: Los Angeles. Si desi multi spun ca filmul asta e cam slab, eu il recomand. Are tot ce trebuie. Efecte de calitate, poveste minimalista bine conturata. Personaje bine definite, si desi poate, nu un film de nota 10, sau 9, cu singuranta un film de 7-8 pe care-l recomand cu caldura. Seara a decurs chiar perfect si, totul a fost bine.

Luni. Zi libera, am lucrat Sambata. Eh, m-a trezeste un telefon, si imi incep ziua cu o cearta, destul de dura, nu intru in detalii, nu are rost, vorbim de lucruri vesele. Continui cu o iesire in Dark (Barul de pe langa mine) cu Andrei si Corb (Doi prieteni... Corb e numele. Nu porecla. Jur.). Andrei se decide sa o aduca si pe Madalina, toate bune si frumoase. Eu usor trist, dar reusesc sa ma tin pe linia de plutire. Pe la 21, cred, iesim din barul in care eram... (Ah, nu am mentionat, Dark-ul era inchis, am gasit alta bodega, ne-au dat afara la 21.) si ajungem in fata blocului meu, Andrei cu 2 cutii de bere, eu cu doua sticle de energizant si continuam palavrageala. Amuzant, si ca nota pozitiva, alfu ca Mada se simte mai bine. Ajung acasa, continuii discutiile de dimineata, nu intru in detalii. Dorm.

Marti. Ma trezesc dimineata, sa ma duc la munca, nu prea ma simt in stare... asa ca sun si le zic ca nu vin, am toata luna sa vin la zi. Stau acasa cam toata ziulica, ies doar sa fac rost de niste banutii si sa ma intalnesc cu Marius, Alex si cu Corb in Dark. bem ceva, ne intindem vreo 4 ore. Din nou, toate buna. Seara... Ies sa-mi iau tigari, pentru continuare, cititi postul "Ce-ar putea impinge..."

Eh, here it is. Cateva din zilele mele linistite, si cu ceva mai multe evenimente. In rest, ele se invart intre stat la munca, drum spre munca si spre casa, dormit, si poate cateva ore in Dark cu prietenii la un suc.

Sper ca acest post sa sadisfaca mintile flamanzite dupa informatii. :P Si sper ca v-a fi o lectura placuta pentru oricine.

In final, va doresc cat mai multe culori, fiind ca viata e prea gri sa nu ne bucuram de ele.

4 comentarii: